Jukka Relander Järkivihreä

Kaikki blogit puheenaiheesta Vartiainen

Hallitus elää jälkiteollisessa ajassa

"Työ luo työtä" on hallituksen ja taustaryhmien lempparihokemia. Tämä päti vanhan konapajateollisuuden aikaan, jolloin elettiin enemmän suhdanteiden mukaan. Työväki oli sen mukaan töissä tai työttömänä. Innovaatioita ei juuri syntynyt. Tämä ei vaan taida ihan kestää kestää tarkastelua nykyajan kontekstissa. 

Kysymyksiä Juhana Vartiaiselle

 

Kaikki lukutaitoiset talouden tarkkailijat ovat yhtä mieltä siitä, että meillä on ongelma. Tilaistoista voimme nähdä, että talouskasvu loppui vuonna 2009, mutta menot ovat jatkaneet kasvuaan ja niiden kattamiseen on otettu yhä lisää velkaa.

 

Borgin-Vartiaisen-Stubbin-Wahlroosin talouslinja!

Näin ennen vaaleja ilma on sakeana erilaisia neuvoja kansanedustajaehdokkaille ja sitä kautta tulevalle eduskunnalle. Viime viikolla julkaistiin kaksi merkittävää raporttia, joista kumpikin sisälsi paketin toimenpidesuosituksia.

Niistä ensimmäistä ei juurikaan huomioitu julkisuudessa. Kyse oli arkkipiispa Kari Mäkisen vetämän köyhyysryhmän vetoomuksesta.

Kun valtio rikkoo lapsesi

Ihan ensimmäiseksi haluiaisin mainita että minulla ei ole tarvittavaa asiantuntemusta voidakseni vastuullisesti ottaa kantaa aiheeseen, enkä myöskään ole ehtinyt vielä kunnollisesti perehtyä aiheena olevaan julkaisuunkaan. Suosittelen suhtautumaan kriittisesti.

 

Johdanto

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä