Jukka Relander Järkivihreä

Kaikki blogit puheenaiheesta Kallion kirkko

Korhosen neljäs ristiretki

 

Helsingin hiippakuntavaltuuston puheenjohtaja Johanna Korhonen on esittänyt Helsingin tuoreelle piispalle Teemu Laajasalolle joukon kysymyksiä, jotka ovat puhuttaneet valtakuntaa jo viikon, sellaisella volyymilla, että harva muistaa presidentinvaalien ennakkoäänestyksen jo alkaneen.

 

Kyse on noin 2600 euron puuttuvista kuiteista, ja erinäisistä kuluista, joista voidaan perustellusti keskustella että kuuluvatko ne Helsingin seurakuntayhtymän tai Kallion seurakunnan maksettavaksi.

 

Kenelle kellot soivat ja kenelle eivät!

Kallion kirkko Helsingissä on aloittanut haastekampanjan kirkonkellojen soittamisesta saattokellojen tapaan Aleppon uhreille. "Aleppossa on käynnissä sotarikos ja loputtomat hautajaiset", toteaa kirkkoherra Teemu Laajasalo 12.10. Valomerkissä.

 

Ensimmäinen kysymys kuluu: Mikä sotarikos ja kuka on sen tekijä? 

 

Pohjanoteeraus Kallion kirkossa

Kallion kirkossa koeteltiin eilen ei sananvapauden, vaan hyvän maun rajoja. Performanssi, jonka Vasemmiston listoilla eduskuntavaaleissa ehdolla oleva ns. radikaalipappi Kai Sadinmaa eilen esitti, oli varmaankin puhtaasti julkisuuskampanja, enkä siksi haluaisi nostaa asiaa esiin. Mutta näin räikeistä julkisista ylilyönneistä ei pidä vaieta.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä