Jukka Relander Järkivihreä

Kaikki blogit puheenaiheesta Energiayhtiöt

Taloudellinen ahdinko pakottaa kunnat keinottelemaan

Suomen valtiontalous sekä myös kuntatalous ovat molemmat suurissa vaikeuksissa. Valtio on suurelta osin syyllinen kuntatalouksien ongelmiin sälyttämällä joka vuosi kunnille uusia tehtäviä. Tehtävien rahoitus jää vajavaiseksi ja  lisää kuntien siten kuntien maksutaakkaa. Samoin valtionosuuksia entistenkin tehtävien rahoittamisessa pienennetään.

Fennovoima on tulonsiirtoa kunnilta teollisuudelle

Istuin tiistaina Vantaan energian halllituksessa, kun päätettiin siitä että kasvattaako yhtiö osuuttaan Rosatomin ydinvoimahankkeesta reilusta neljästä prosentista noin viiteen prosentiin.

 

Olin eri mieltä Fennovoiman-Rosatomin hankkeeseen osallitumisesta viime keväänä, kun sitova päätös tehtiin. Olin myös eri mieltä VE:n osuuden kasvattamisesta kun siitä päätettiin nyt.

 

Kirkollisvalitus Hallinto-oikeudelle 25.2.2014

Kuopion hallinto-oikeudelle

Kirkollisvalitus / Kantelu

Allekirjoittanut tekee Kirkkolaissa mainitun valituksen ja jollei Hallinto-oikeus katso voivansa ottaa sitä käsittelyyn valituksena, vaadin käsittelyä toisena vaihtoehtona, kanteluna, tai ylimääräisenä muutoksenhakuna.

Asia: Pertunmaan kirkkovaltuuston päätös 23.1.2014

Pöytäkirja on asetettu nähtäväksi 27.1.2014

Pertunmaan seurakunnan kirkkovaltuusto päätti kokouksessaan 23.1.2014 myydä seurakunnan omistamat Suur Savon Sähkön osakkeet hintaan 3.000  euroa  kappale.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä